Home > Pensioen

Pensioen

Sociale partners hebben een collectieve pensioenregeling afgesloten voor werknemers in de banden- en wielenbranche. Deze regeling is ondergebracht bij Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Banden- en Wielenbranche.

Antwoord op vragen ‘hoe bouw ik pensioen op?’ en ‘waar kan ik straks op rekenen?’ vindt u op de site van het pensioenfonds: www.bandenpensioen.nl. Ook wordt daar ingegaan op de keuzemogelijkheden die de pensioenregeling kent. Met de pensioenplanner kan je berekeningen maken voor jouw eigen situatie.

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met Het Klant Contact Center van het pensioenfonds, telefoonnummer 088 -116 30 55. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

Bekijk hier het laatste pensioennieuws. 

  

Mijn generatiepact

Mijn generatiepact

Met het generatiepact kan je vanaf 60 jaar 80% gaan werken met behoud van 90% salaris en 100% pensioenopbouw.

Voor fysiek zware beroepen is er nu ook een 60-80-100 variant. Hierbij kan je 60% gaan werken met behoud van 80% salaris en 100% pensioenopbouw.

Mijn pensioen

Mijn pensioen

Een goed pensioen is belangrijk. Dat geeft je financiële zekerheid voor je toekomst. Lees hier meer over jouw pensioenregeling.

Op mijnpensioenoverzicht.nl zie je naast jouw AOW, hoeveel pensioen je hebt opgebouwd voor jouw en je nabestaanden en bij welke pensioenuitvoerder.

Mijn pensioenplanner

Mijn pensioenplanner

De pensioenplanner laat je zien wat je in de toekomst kunt verwachten als je met pensioen gaat. Dit helpt je om verstandige keuzes te maken voor jouw pensioen.