Home > Pensioen > Mijn pensioenplanner

Mijn pensioenplanner

De pensioenplanner geeft je een duidelijk beeld van je inkomen als je met pensioen gaat. De pensioenplanner maakt een berekening op basis van het pensioen dat je tot nu toe hebt opgebouwd. Met de pensioenplanner kun je de gevolgen van een aantal persoonlijke keuzes zien. Wat betekent het voor jouw pensioen als je eerder of later wilt stoppen met werken? Is het voor jouw interessant om partnerpensioen in te ruilen voor extra ouderdomspensioen? De pensioenplanner laat je zien wat je in de toekomst kunt verwachten. Dit helpt je om verstandige keuzes te maken voor jouw pensioen.

De eerste keer moet je jezelf voor de pensioenplanner registreren. Zo blijven je gegevens op een afgeschermde plek voor je bewaard. Je kunt zelf een wachtwoord kiezen. Het maakt daarbij niet uit hoeveel cijfers of letters je wachtwoord heeft. Het onderscheid tussen hoofdletters en kleine letters is voor het aanloggen wel belangrijk.

Je vindt de pensioenplanner van het pensioenfonds voor de banden- en wielenbranche hier.

Ander pensioen
Heb je bij meerdere pensioenfondsen pensioen opgebouwd? Kijk dan eens op Mijnpensioenoverzicht.nl. Op deze website van Stichting Pensioenregister vindt je al uw pensioen- en AOW-gegevens overzichtelijk bij elkaar.