Home > Nieuws > 4 NOVEMBER: DAG VAN DE BHV

4 NOVEMBER: DAG VAN DE BHV

Maandag 4 november 2019 is de landelijke Dag van de BHV. Het doel van deze dag is om het belang van de bedrijfshulpverlening en een veilige en gezonde werkomgeving onder de aandacht te brengen. Hoe heeft u de bedrijfshulpverlening in uw bedrijf geregeld?

Het belang van de BHV'er
De BHV'er is als eerste ter plaatse als zich iets ernstigs voordoet en gaat direct over tot handelen. De BHV’er heeft dus een voorpostfunctie voor de professionele hulpverlener. Dit is best een grote verantwoordelijkheid. Daarom is het belangrijk dat de BHV’er zo goed mogelijk voorbereid en geoefend is voor deze taken.

Subsidie over een BHV-training
SVOB heeft een samenwerkingsverband met BHV.nl. Dit betekent dat als u een BHV-training (bij opleidingsinstituut BHV.nl) voor uw medewerkers aanvraagt via SVOB, dan wordt de subsidie direct op de factuur in mindering gebracht. Volgt uw medewerker een BHV-training bij een andere opleidingsinstantie, dan moet u zelf FCB-subsidie aanvragen, dit kan tot een half jaar na de trainingsdatum. Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op mijnbandenbaan.nl. Heeft u vragen, neem dan contact op met SVOB via svob@kcleiden.nl of tel. (071) 568 69 40.

Leiden, 30 oktober 2019