Home > Mijn Leerplein

Mijn Leerplein

SVOB is bron van kennis voor alle medewerkers in de banden- en wielenbranche.
Omdat de techniek in de banden- en wielenbranche zich blijft ontwikkelen, is actuele vakkennis van essentieel belang. SVOB organiseert trainingen op het gebied van vaktechniek, commercie en veiligheid. De trainingen worden gegeven door docenten die zelf in de praktijk actief zijn. 

Alle functieniveaus
De trainingen van SVOB zijn gericht op alle functieniveaus. Ze worden gegeven bij Kenniscentrum Leiden (daar hebben we een eigen werkplaats) en op diverse andere locaties in het land. Het komt regelmatig voor dat in een bedrijf meer medewerkers dezelfde training willen doen. Of dat een bedrijf een specifieke opleidingsbehoefte heeft. Dan is een incompany of maatwerktraining sterk aan te bevelen. Voor de meeste trainingen die SVOB aanbiedt kan dat. 

Opleidingsplan
SVOB helpt graag bij het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan en geeft advies over trainingen die voor de diverse functies in de branche geschikt zijn. Neem hiervoor contact op met SVOB en vraag naar de mogelijkheden.

Subsidie
Naast de SVOB-vaktechnische trainingen, is het ook mogelijk om VACO-erkende opleidingen te volgen. Deze opleidingen volg je bij een andere opleidingsinstantie en vallen binnen de FCB-subsidieregeling. FCB-subsidie kan worden aangevraagd door bedrijven die afdragen aan het Fonds Collectieve Belangen voor de Banden- en wielenbranche. De aanvraag moet uiterlijk 6 maanden na de trainingsdatum bij SVOB binnen zijn. 

Contact
SVOB
Archimedesweg 31
2333 CM Leiden

Postbus 33
2300 AA Leiden
KvK: 41149651

Telefoon: (071) 568 69 40
E-mail: svob@kcleiden.nl

  

Opleidingen en subsidies

Opleidingen en subsidies

SVOB heeft een uitgebreid aanbod aan vakgerichte trainingen. Trainingen op het gebied vaktechniek, commercie en veiligheid. Lees meer over de inhoud en meld je aan. 

Data en prijzen

Data en prijzen

Bekijk hier het actuele overzicht met data en prijzen van de trainingen.

Vakbekwaamheidsbewijs

Vakbekwaamheidsbewijs

Een vakbekwaamheidsbewijs is een erkenning van je kennis en kunde.