Home > Mijn Leerplein

Mijn Leerplein

SVOB is hét opleidingscentrum voor de banden- en wielenbranche en verzorgt cursussen en trainingen op het gebied van vaktechniek, commercie en veiligheid. De techniek in de branche is voortdurend in beweging en actuele vakkennis is van essentieel belang.

Alle functieniveaus
Ben je (beginnend) monteur of verkoopmedewerker binnendienst/buitendienst? SVOB organiseert opleidingen voor alle functieniveaus. Deze opleidingen worden gegeven door mensen uit de branche. De opleidingen vinden plaats bij Kenniscentrum Leiden met haar speciaal ingerichte werkplaats, maar kan ook op een handig gelegen locatie in het land of bij jou op locatie gegeven worden.

Autotechniek
SVOB biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van autotechniek. Denk hierbij aan remmenservice, aircomonteur (STEK), auto-elektronica en APK. Deze opleidingen worden gegeven door erkende opleidingsinstituten en gesubsidieerd door SVOB.

Opleidingsplan
SVOB helpt graag bij het opstellen van een op maat gemaakt opleidingsplan en adviseert welke cursussen voor welke functies geschikt zijn. Vanuit de cao zijn werkgevers verplicht een scholingsplan te hanteren. Hiermee worden werknemers in staat gesteld deel te nemen aan cursussen en studies.

Contact
SVOB
Archimedesweg 31
2333 CM Leiden

Postbus 33
2300 AA Leiden
KvK: 41149651

Telefoon: (071) 568 69 40
E-mail: svob@kcleiden.nl

  

Opleidingen en subsidies

Opleidingen en subsidies

SVOB heeft een uitgebreid aanbod aan vakgerichte trainingen en opleidingen. Trainingen op het gebied vaktechniek, commercie en veiligheid. 

Data en prijzen

Data en prijzen

Bekijk hier het actuele overzicht met data en prijzen van de trainingen.

Samenwerking praktijkscholen

Samenwerking praktijkscholen

SVOB werkt samen met praktijkscholen om leerlingen enthousiast te maken voor het banden- en wielenvak.