Home > Mijn Leerplein

Mijn Leerplein

SVOB is hét opleidingscentrum voor de banden- en wielenbranche.
Omdat de techniek in de banden- en wielenbranche zich blijft ontwikkelen, is actuele vakkennis van essentieel belang. SVOB organiseert trainingen op het gebied van vaktechniek, commercie en veiligheid. De trainingen worden gegeven door mensen uit de branche.

Alle functieniveaus
De trainingen van SVOB zijn gericht op alle functieniveaus. Ze worden gegeven bij Kenniscentrum Leiden (daar hebben we een eigen werkplaats) en op diverse andere locaties in het land. Veel trainingen kunnen ook ‘incompany’ gegeven worden.

Opleidingsplan
SVOB kan ook helpen bij het opstellen van een opleidingsplan. Werkgevers zijn vanuit de cao verplicht een scholingsplan te hanteren zodat werknemers mee kunnen doen aan trainingen. SVOB kan je adviseren welke trainingen bij welke functie horen en hoe/wanneer deze gevolgd kunnen worden.

Autotechniek
Naast het organiseren van eigen trainingen verzorgt SVOB ook de administratie voor de subsidieregeling van het FCB (Fonds Collectieve Belangen voor de Banden- en wielenbranche). Er zijn veel cursussen en opleidingen die door andere opleidingsinstanties worden gegeven, die door het FCB worden gestimuleerd. Voor deze ‘VACO-erkende opleidingen’ kan je bij SVOB subsidie aanvragen

Contact
SVOB
Archimedesweg 31
2333 CM Leiden

Postbus 33
2300 AA Leiden
KvK: 41149651

Telefoon: (071) 568 69 40
E-mail: svob@kcleiden.nl

  

Opleidingen en subsidies

Opleidingen en subsidies

SVOB heeft een uitgebreid aanbod aan vakgerichte trainingen en opleidingen. Trainingen op het gebied vaktechniek, commercie en veiligheid. 

Data en prijzen

Data en prijzen

Bekijk hier het actuele overzicht met data en prijzen van de trainingen.

Samenwerking praktijkscholen

Samenwerking praktijkscholen

SVOB werkt samen met praktijkscholen om leerlingen enthousiast te maken voor het banden- en wielenvak.