Home > Nieuws > DUURZAME INZETBAARHEID: MEER WERKPLEZIER, MINDER ZIEKTEVERZUIM

DUURZAME INZETBAARHEID: MEER WERKPLEZIER, MINDER ZIEKTEVERZUIM

Als u werk maakt van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van uw medewerkers, dan zorgt dit voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Dit is concreet wat duurzame inzetbaarheid inhoudt.

Zelf aan de slag met duurzame inzetbaarheid. VACO helpt u daarbij.
Uw huidige medewerkers behouden is minstens net zo belangrijk als nieuwe medewerkers werven. Immers, uw bestaande medewerkers vormen het fundament van uw bedrijf. Om u op weg te helpen om zelf aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid, heeft VACO voor u een aantal mogelijkheden (kosteloos). Maak er gebruik van: OP = OP. 

  • Koerskaartsessie (t.w.v. € 750). 
  • Bedrijfsontwikkelplan (t.w.v. € 1.375). 
  • Persoonlijk ontwikkelplan (t.w.v. € 1.500). 

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande hulpmiddelen. Wilt u hiervan gebruikmaken? Stuur een e-mail naar info@vaco.nl, dan nemen wij contact met u op.

Ontwikkelvoucher
Het is belangrijk dat werknemers zich blijven ontwikkelen. Vanuit de cao-afspraken zijn voor de ontwikkeling van uw medewerkers 200 ontwikkelvouchers beschikbaar. Maak er gebruik van en vraag de ontwikkelvouchers aan (500 euro per stuk). Kijk voor meer informatie op vaco.nl/ontwikkelvoucher.

Leiden, 17 februari 2020