Home > Nieuws > Investeer in persoonlijke ontwikkeling: vouchers t.w.v. € 500,- beschikbaar

Investeer in persoonlijke ontwikkeling: vouchers t.w.v. € 500,- beschikbaar

In de periode van juli t/m december 2021 kunnen alle (medewerkers van) bedrijven die aangesloten zijn bij het Fonds Collectieve Belangen voor de Banden- en Wielenbranche (FCB) vouchers aanvragen. Ook als u al eerder een voucher heeft aangevraagd.

Het is belangrijk dat werkenden zich blijven ontwikkelen. Dit zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Met het ontwikkelvoucher ter waarde van € 500,- is er ook budget beschikbaar. 

Grijp die kans
De vouchers kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor: rijbewijs B/BE, coaching, taaltraining, healthcheck, financieel advies (denk aan een medewerker met schulden of bijna met pensioen gaat), stoppen met roken of loopbaanoriëntatie. Kortom voor alle vormen van persoonlijke ontwikkeling. Let op: aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en op= op.

Belangrijkste voorwaarden
•    De vouchers zijn beschikbaar voor werknemers in dienst van een organisatie die afdraagt aan het FCB. 
•    Aanvragen kan voor maximaal 1/3 van de medewerkers, met een maximum van 50 en maximaal één per medewerker. 
•    De ontwikkelactiviteit moet voor 1 december 2021 zijn afgerond en gedeclareerd.  

Meer informatie / aanvragen
Meer informatie kunt u vinden op vaco.nl. Aanvragen van de ontwikkelvouchers kan via deze link. Voor verder advies en meer informatie kunt u ook contact opnemen met SVOB: svob@kcleiden.nl of (071) 568 69 40. 

Leiden, 1 juli 2021