Home > Nieuws > Training preventiemedewerker

Training preventiemedewerker

Met de nieuwe arbowet wordt de rol van de preventiemedewerker nog belangrijker. Ieder bedrijf hoort er een te hebben. Bij een bedrijf tot 25 medewerkers kan dit ook de directeur zelf zijn. Deze preventiemedewerker is de spin in het web als het gaat om arbeidsomstandigheden. Hij of zij regelt namelijk alle preventieve taken op het gebied van arbozaken en staat de werkgever bij in zijn verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten.

Met voorbeelden uit de motorvoertuigenbranche
SVOB organiseert in samenwerking met Innovam de training preventiemedewerker basis en gevorderden met voorbeelden uit de motorvoertuigenbranche. Deze training leert je in een dag hoe je gezond en veilig werken binnen jouw onderneming kan organiseren. Preventie leidt tot minder ongelukken en lager ziekteverzuim. Kortom: een waardevolle investering.

Training voor gevorderden
Naast de basistraining is er ook een training voor gevorderden. Deze training voor gevorderden is gericht op preventiemedewerkers met minimaal twee jaar ervaring, die hun functioneren willen toetsen en verbeteren.

Meer informatie
Ga naar mijnbandenbaan.nl voor meer informatie over de basistraining of de gevorderdentraining. Voor vragen kunt u contact opnemen met SVOB via svob@kcleiden.nl of tel. (071) 568 69 40.

Leiden, 19 oktober 2017