Home > Arbocatalogus > Praktijkrichtlijnen

Praktijkrichtlijnen

De Praktijkrichtlijnen bieden een combinatie van informatie over veilig en gezond werken en vakkennis. Alles wat relevant is, komt op een begrijpelijke manier en met veel afbeeldingen aan bod. De Praktijkrichtlijnen zijn handige naslagwerken en een bron van kennis voor elke medewerker. Niet alleen voor nieuwe of onervaren medewerkers, maar ook voor collega’s met veel ervaring en voor bedrijfsleiders.

 

  

Doe de kennistest

Doe de kennistest

Werknemers die een Praktijkrichtlijn hebben gelezen, kunnen hun kennis testen met een online kennistest. Die test kan iedereen doen die de Praktijkrichtijn heeft bestudeerd, er is dus geen inlog of aanmelding nodig. Heeft de medewerker de test gedaan? Dan krijgt hij of zij een certificaat. Advies voor werkgevers: bewaar dit certificaat in het personeelsdossier.

Online uitgave en papieren versie

Online uitgave en papieren versie

De Praktijkrichtlijnen zijn online beschikbaar en ook als printversie. Download hieronder elke versie van de nieuwe Praktijkrichtlijnen. Wilt u een Praktijkrichtlijn op papier? Bestel uw exemplaar in de VACO-webshop (gratis voor leden).